23 maart 2020

Vernieuwde webshop is live!

Onze webshop met educatieve producten is sterk verbeterd. Zo kun je beter filteren, zodat je sneller het product vindt dat je nodig hebt. Je kunt zoeken op leeftijd, op thema én op locatie. Dit laatste betekent dat je makkelijk het juiste product vindt voor in de bibliotheek, in de klas, in het kinderdagverblijf of voor thuis. 
De indeling in thema’s is nieuw. Zoek je een product om bij te dragen aan het leesplezier van kinderen of zoek je iets dat in te passen is in het geschiedenisonderwijs of dat kinderen kritisch leert informatie te beoordelen? Met video’s en foto’s laten we meer zien van onze producten en het gebruik ervan.  Kortom, de Cubiss webshop is een stuk gebruiksvriendelijker geworden. Oordeel zelf en neem direct een kijkje.

Nieuw: Retrolezen

Nieuw in onze webshop: Retrolezen. Een product waarmee kinderen nieuwsgierig worden gemaakt naar de jeugd van hun ouders. Een perfect instrument om de betrokkenheid van ouders bij het lezen van hun kind te vergroten.

Wil je een handig overzicht van al onze producten, ingedeeld op leeftijd en interessegebied ? Bekijk hier onze educatieve producten. 

Heb je vragen of suggesties om onze webshop nog beter te maken?

Mail ons op webshop@cubiss.nl of bel ons op 013- 465 6700

 

Meer weten?
Neem contact op met: