17 juli 2019

co-lab banner oranje.png

Co-Lab: Samenwerken aan de nieuwe bibliotheek

14 november staat  in het teken van Co-Lab. Tijdens deze bijeenkomst laten bibliotheken uit Brabant en Limburg zien hoe ze samen met hun partners werken aan bibliotheek innovatie. 

De Brabantse en Limburgse bibliotheeksector inspireren. Dat is het doel van Co-Lab. Inspiratie die moet leiden tot actie. Actie om te doen. En dat kan alleen door verbinding en samenwerken. Samen uitvinden, samen ontdekken, samen leren en samen kijken. Tijdens Co-Lab laten bibliotheken uit Brabant en Limburg zien hoe ze samen met hun partners werken aan bibliotheek innovatie. 

Programmaleider Frederik Theuwis over samenwerken:

“In een samenwerking heb je iets van elkaar nodig en gemeenschappelijke belangen of verlangens".

Co-Lab is een inspiratiedag waarbij enkele bibliotheken hun bijzondere, vernieuwende of prikkelende projecten over het thema 'samenwerken' delen met andere bibliotheken. Van de bieb en voor de bieb. Tijdens Co-Lab maak je niet alleen kennis met deze bijzondere en/of innovatieve projecten. Je leert ook de mensen achter deze projecten kennen. Je kunt connecties maken en handvatten mee naar huis nemen om zelf aan de slag te gaan.

 

 

Hoe gaat Co-Lab eruit zien? 

Op Co-Lab worden bijzondere, vernieuwende of prikkelende samenwerkingsprojecten gedeeld. Dit via een workshop, pitch, spel, presentatie. Alle vormen van delen zijn welkom. Een programma dat volledig bestaat uit  projecten van de Brabantse en Limburgse bibliotheeksector en door de Brabantse en Limburgse bibliotheeksector. Tijdens Co-Lab gaan we bibliotheekbreedt de diepte in. Het definitief programma volgt. 

Voor wie is Co-Lab bedoeld?

Co-Lab is voor iedereen die wil samenwerken en/of samenwerken stimuleert. Voor iedereen die andere invalshoeken wil betrekken in zijn/haar werk en voor iedereen die trots is op de Brabantse en Limburgse bibliotheeksector.      


Deelname voor bibliotheekorganisaties in Brabant en Limburg is kosteloos. 

Voor afmeldingen na 31 oktober brengen wij  € 35,00 annuleringskosten in rekening.

Gegevens organisatie
Persoonlijke gegevens
Meer weten?
Neem contact op met: