05 april 2018

Aanbod educatieproducten

Cubiss 2018

De bibliotheek heeft een belangrijke rol bij het stimuleren van leesbevordering en leesplezier, mediawijsheid en cultuureducatie op scholen en bij kinderen. Daarom willen wij je als eerste informeren over onze nieuwe producten.

De educatieproducten van Cubiss zijn vaak met input vanuit de bibliotheek ontwikkeld, zodat je zeker weet dat ze aansluiten bij de doelen die je op de scholen wilt en kunt bereiken. Ook hebben we een aantal producten herzien, waarbij we bijvoorbeeld aan leesconsulenten gevraagd hebben wat in ieder geval erin moest blijven en wat er vernieuwd moest worden.

De producten zijn uitgeprobeerd in de praktijk met scholen en bibliotheken. En ze zijn compleet natuurlijk, met alle materialen die je nodig hebt.

Bij de meeste producten hebben we een (gratis te downloaden) handleiding voor de bibliotheek, waarin staat hoe je als bibliotheek een rol kunt nemen en hoe je scholen kunt enthousiasmeren. Handig om te gebruiken als je zelf je aanbod aan scholen gaat doen.

 

Benieuwd naar onze producten?

Klik-hier.jpg

 

 

 

 

Voor meer informatie over de inhoud van de producten, voor foto’s voor in je eigen aanbod e.d. kun je contact opnemen met Leyla Tapan. Zij helpt je graag verder. 

Meer weten?
Neem contact op met: