27 maart 2019

Cubiss ondersteunt TEDxTilburg 

A little more conversation and a little more action, please

Onlangs was de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen TEDxTilburg en Cubiss, waarbij af is gesproken dat Cubiss onder meer bijdraagt door de 'activation sessions' mogelijk te maken. Oftewel: van idee naar actie! 

6 april TEDxTilburg - eerste 6 bellers gratis binnen (VIP Ticket!)

Zaterdag 6 april a.s. is de allereerste TEDxTilburg te doen in de LocHal. En omdat we super blij zijn met dit event, geeft Cubiss 6 gratis VIP Tickets weg, De eerste 6 personen die belllen - mét een leuk weetje over jezelf - met (mede-)organisator Frederik Theuwis, zijn gratis binnen.

Bestellen

Heb je helaas achter het net gevist en heb je dus geen gratis VIP Tickets? Niet getreurd. Ga naar https://tedxtilburg.com/tickets/ en we zien je 6 april!

TED is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers en partners die geloven in de kracht van het verspreiden van ideeën via TED talks. TEDx zijn lokaal georganiseerde evenementen waar ook TED-like talks worden gehouden. Er zijn TEDx evenementen over de hele wereld maar ook bijvoorbeeld in Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Den Haag, Breda, Veghel en nu dus ook in Tilburg.

Meer weten?
Neem contact op met: