Voordeel met je Biebpas

Voordeel met je Biebpas is hèt loyaliteitsprogramma voor de leden van de bibliotheek. Leden krijgen korting bij partners op het gebied van Kunst&Cultuur, Educatie en Natuur(behoud).

Op vertoon van de Biebpas krijgen bibliotheekleden korting bij musea, theaters, tuinen, filmhuizen en op workshops, lezingen en nog veel meer. Dat is Voordeel met je Biebpas, een mooi project van de Bibliotheek.

Het doel van Voordeel met je Biebpas is tweeledig. De bibliotheek deelt cadeautjes uit aan haar leden in de vorm van kortingen bij partners die binnen de missie en visie van de bibliotheek passen. Hiermee toont ze haar waardering voor haar leden. Voordeel met je Biebpas biedt de leden extra profijt van het lidmaatschap; zij kunnen zich, met korting, ook verrijken buiten de bibliotheek. Ze kunnen dankzij de kortingen zelfs hun abonnement terugverdienen.

De bibliotheek gaat daarnaast in gesprek met potentiele partners om afspraken te maken over aanbiedingen voor de leden. Dit biedt kansen voor vergaande samenwerking. Daarmee verankert zij zich in het culturele, maatschappelijke en sociale veld.

Elf provincies zijn aangesloten bij Voordeel met je Biebpas, bibliotheekleden kunnen in vrijwel heel Nederland terecht met hun pas. De aanbiedingen bestaan uit een mix van lokale en landelijke partners en van structurele en actiematige kortingen. Kortom, voor elk wat wils.

Meer weten? Neem contact op met Milja de Vries of klik hier voor de website. 

Meer weten?
Neem contact op met:

Ontvang deze download

Wil je deze download ontvangen, laat dan hieronder je gegevens achter.