30 maart, 2017 - 15:30 tot 17:30
/ Tilburg

Regiobijeenkomst MediaPakt

Cubiss heeft in november het MediaPakt gelanceerd; een lerend netwerk dat ervoor zorgt dat mediawijsheid binnen het onderwijs structureel aandacht krijgt. Organisaties die zich aansluiten bij het MediaPakt spreken af om de mediawijsheid van leerlingen en leraren te vergroten en elkaar daarin te versterken door samen te werken en kennis te delen. Het MediaPakt richt zich op onderwijsinstellingen in Noord-Brabant, en bibliotheken zijn hierin belangrijke netwerkpartners. Cubiss nodigt hen uit om onderdeel te worden van het MediaPakt zodat het een (inter)actief netwerk wordt van, voor en door de aangesloten organisaties. Dit kan via een online kennisplatform (www.mediapakt.nl) maar ook via offline bijeenkomsten.

De eerste 3 bijeenkomsten staan inmiddels gepland. De regiobijeenkomst vindt plaats op een inspirerende locatie. Het is een interactief programma met een interessante dagvoorzitter en volop praktische voorbeelden en -handvaten, waardoor je meteen met mediawijsheid aan de slag kunt. Natuurlijk is er ook voldoende tijd om te netwerken.

Doelgroep
De bijeenkomst is interessant voor onderwijs- en bibliotheekprofessionals die te maken hebben met mediawijsheid in het onderwijs.

Aanmelden
Meld je nu vast aan voor deze bijeenkomst via onderstaand inschrijfformulier. De exacte locatie en programmering worden binnenkort bekend gemaakt.

Locatie

Meer weten?
Neem contact op met:

Inschrijven voor dit evenement

Maak hieronder je keuze
Onderdeel van de regiobijeenkomst is een Durf te vragen sessie waarbij groepsgewijs een oplossing wordt gezocht voor bepaalde vragen of problemen van deelnemers. Deze vraag dient als input daarvoor.
Wij willen ons online platform en onze toekomstige bijeenkomsten zoveel mogelijk afstemmen op de behoeften van de deelnemers.

Ontvang deze download

Wil je deze download ontvangen, laat dan hieronder je gegevens achter.